Ondersteun Anton en Run for Be Aware!

March 23, 2023

Be Aware nieuws

Ondersteun Anton en Run for Be Aware!

Anderhalf jaar geleden overleed Tim Pelle op 24 jarige leeftijd aan de gevolgen van zijn verslaving. Tims ouders wilden in plaats van bloemen op Tims uitvaart een donatie doen aan een organisatie die zich inzet op het gebied van verslavingspreventie, en zij kozen ons. Tims ouders schreven eerder al een blog over hun leven met Tim, welke hier te lezen is. 

In januari is Anton Welling De Arruda, een van Tims goede vrienden, verhuisd naar São Paulo, Brazilië. Na het luisteren van de derde aflevering van de Be Aware Podcast (luister hier),die in het teken stond van het verhaal van Tims ouders, besloot hij dat hij ook zijn steentje wilde bijdragen. Hij ging op zoek naar iets wat hij kon betekenen vanuit São Paulo, en besloot zich in te schrijven voor de marathon die hij op zondag 2 april gaat lopen. 

Via deze link houdt Anton een inzamelingsactie: Run for BeAware. Anton heeft zijn doel van € 1000,- bijna bereikt, maar kan zeker nog donateurs gebruiken. 

Namens Stichting Be Aware bedanken wij Anton vast voor zijn prachtige initiatief, gaan hem op de voet volgen en wensen wij hem veel succes op 2 april!