Privacy Policy

Privacy & Cookies

Inleiding

Stichting Be Aware verwerkt persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met de geldende wetgeving. In dit privacy statement (verder te noemen: “Privacy Statement”) zijn de overwegingen hieromtrent vastgelegd.

Toepasselijkheid
Dit Privacy Statement is van toepassing op de verwerking van data verkregen vanuit bezoek aan en gebruik van de website van Stichting Be Aware en de door contactaanvragen en nieuwsbriefabonnees verstrekte persoonlijke informatie (hierna: Persoonsgegevens).

Bescherming persoonsgegevens
Stichting Be Aware verwerkt de Persoonsgegevens in overeenstemming met de wet en regelgeving op het gebied van de bescherming van Persoonsgegevens, zoals de Wet bescherming persoonsgegevens en de Telecommunicatiewetgeving.

Verwerking Persoonsgegevens
Stichting Be Aware behandelt Persoonsgegevens vertrouwelijk en zorgvuldig. Be Aware verzamelt Persoonsgegevens van degenen die contact opnemen via de website en die zich abonneren op onze nieuwsbrief. Deze gegevens worden verwerkt ten behoeve van de administratie. Indien u geen prijs meer stelt op het ontvangen van informatie en onze nieuwsbrief, kun u zich hiervoor te allen tijde afmelden door een e-mail te sturen naar info@stichting-be-aware.nl. Stichting Be Aware verstrekt geen persoonsgegevens aan derden.

Cookies
De website www.stichting-be-aware.nl plaatst cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door een internetpagina op een pc, tablet of mobiele telefoon worden geplaatst. Deze cookies worden gebruikt om onze website beter te laten functioneren en het web-bezoek te monitoren. De cookies zijn nodig om de meest optimale gebruiksbeleving te realiseren voor haar bezoekers.

Beveiliging
Stichting Be Aware heeft passende maatregelen genomen om de systemen te beveiligen. Dit om te voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot de persoonlijke informatie of dat de persoonlijke informatie verloren gaat.

Links
Op de website van Be Aware zijn een aantal links naar andere websites van organisaties te vinden. Be Aware kan geen verantwoording dragen met betrekking tot het gebruik van uw gegevens door die organisaties. Hierbij wordt aangeraden het Privacy Statement van de betreffende website te lezen.

Vragen
Wilt u naar aanleiding van dit privacybeleid een vraag stellen of wilt u meer informatie over iets dat u gelezen hebt? Vul dan ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met 06 – 53 26 44 92.